Oogappeltjes

in voorraad

Iemand die uw oogappeltje is — iemand van wie u houdt, die u bewondert of koestert — voor zo iemand heeft Marlies Krijgsman haar oogappeltjes gemaakt.
Haar oogappeltjes zijn kleine kopjes van klei, met op het hoofd een gehaakt mutsje waaraan, bij de meeste, een blaadje hangt. Ze zijn met de hand gemaakt van op hoge temperatuur gebakken porselein. En ze zijn stuk voor stuk verschillend. Ieder oogappeltje zit in een origineel, gestoffeerd doosje. Dat ergens kan staan, maar u kunt het bijvoorbeeld ook ophangen.

De oogappeltjes zijn te koop voor € 100,– per stuk in het atelier van Marlies Krijgsman in ’s-Hertogenbosch.
Maar u kunt de oogappeltjes ook bij haar bestellen. Dan komen er de kosten voor de verzending bij. Hieronder zijn ze alle tachtig afgebeeld. Door met de muis over een foto te bewegen, wordt de foto groter. Door vervolgens te klikken, kunt u de oogappeltjes één voor één groter bekijken. Een rode stip onder een oogappeltje geeft aan dat deze al verkocht is.
Wilt u een oogappeltje bestellen, stuurt u Marlies Krijgsman dan een e-mail, waarin u beschrijft welk nummer oogappeltje u wilt kopen. U ontvangt van haar een bevestiging en na ontvangst van uw betaling stuurt zij u uw oogappeltje toe. Natuurlijk kunt u ook nadere inlichtingen verkrijgen. Haar telefoonnummer is: 06–11080057.

meer